Ruddi Hansen har haft firma i 25 år, og grundlaget for firmaet går mere end 75 år tilbage.

​Ring os op,

40 42 88 78

​Skriv en mail,

ruddi.hansen@mail.dk

Her finder du os

Varmarksvej 28,

6092 Sdr. Stenderup, Denmark​

Nyt tag Kolding, aktuelt eller ej - Vi hjælper dig gerne!​

Dit tag er den del af dit hjem som hjælper dig imod blæst, slud, kulde, sol og hvad end det danske vejr kan sende din vej. Derfor er det yderst vigtigt at tagets stand er iorden for at sikre sig husets sundhed. Ved et utæt tag møder vi oftest svampeskader i hele huset. Dette sker når vand finder vej igennem taget og ind i selve bygningen.

Derfor er der nogle punkter du skal være opmærksom på for at gennemskue om det er aktuelt at skifte til et nyt tag:

  • Alle tagbelægninger er påsat et begrænset levetid, når denne er udløbet er det nødvendigt at skifte taget inden det bliver utæt eller ustabilt i stormvejr.
  • Ved en større ombygning af huset kan det være aktuelt med nyt tag. Her vil det være en god ide at undersøge hvilket nyt tag materiale der er kommet på markedet.
  • Tagbelægningen kan være dårlig passende til huset, måske det blokere for meget at udelyset og gør huset mørkt. Tagvinduer kan give en helt utrolig belysning i huset og skabe en helt ny energi i blandt beboerne.
  • Det nuværende tag er dårlig isoleret og har ikke mulighed for efterisolering. Dette gør det også aktuelt at få lagt nyt tag, men tøv ikke. Her kan et nyt tag hurtig få tjent sig selv ind igen ved besparelser på varme og skader.

Typisk vil en kombination af disse forhold eller et nedslidt tag sætte gang i dit nye tagprojekt, og det hjælper vi gerne med hos Ruddi Hansen.

Hos Ruddi Hansen tilbyder vi rådgivning omkring dit nye tag og har et hav af udvalg blandt trætage. Så er du i tvivl om du skal bruge nyt tag Kolding til din bolig eller blot et udehus eller andet, så giv os et kald eller udfyld vores kontakt formular til højre og så kontakter vi dig for en snak omkring lige netop dit tag projekt.

​​

Skal vi ringe dig op?

​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Ruddi Hansen

​​CVR: 75376928

Her finder du os

Varmarksvej 28
6092 Sdr. Stenderup

Kontaktoplysninger

Telefon: 40 42 88 78

​E-mail: ruddi.hansen@mail.dk